کلینیک فیزیوتراپی رادمان

اولین مرکز تخصصی فیزیوتراپی ورزشی شرق تهران

کلینیک فیزیوتراپی رادمان

اولین مرکز تخصصی فیزیوتراپی ورزشی شرق تهران

k:if>
کلینیک  فیزیوتراپی  رادمان

آدرس جدید کلینیک :
تهرانپارس - خیابان رشید - روبروی خیابان 146 - جنب باشگاه ورزشی آهن نورد - پلاک 111

تلفن : 77744911 - 77298005

طبقه بندی موضوعی

۸ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

۲۹
بهمن
۹۴

قوز چیست؟

قوز (پشت برآمده) اغلب در کودکان قبل از مدرسه ای و مدرسه ای دیده می شود. یکی از دلایل مهم قوز در این سن وضعیت غلط قرار گیری بدن در هنگام نوشتن و خواندن است علاوه بر این دلیل دیگر بسیاری از بیماری های مزمن ارگان های داخلی باعث قرارگیری غیر طبیعی کمربند شانه ای، قفسه سینه می شوند و بدین وسیله باعث افزایش قوز خواهد شد (برای مثال افزایش قوز سینه ای در اثر اسم مزمن).از طرفی دیگر در اثر قوز حرکت قفسه ی سینه کاهش پیدا کرده در نتیجه باعث کاهش حجم ریوی و سخت تر شدن کار قلب می شود در نتیجه تاثیر بسیاری در کاهش سلامتی کودک می گردد.

  • ادمین
۲۹
بهمن
۹۴


درد گردن یکی از شایع‌ترین دردهای مفاصل است. در حقیقت، در ۴۰ تا ۷۰ درصد موارد درد گردن جدی برای مدت طولانی فرد را آزار می‌دهد. به همین خاطر شما نباید اجازه دهید درد گردن برای شما به یک مشکل جدی و مداوم تبدیل شود. برای این کار می‌توان از روش‌های ماساژ درمانی منظم برای کمک به مدیریت درد، به خصوص اگر این درد در نتیجه وارد شدن آسیب به گردن ایجاد شده است، استفاده کرد.

  • ادمین
۱۸
بهمن
۹۴


o

اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات یک عارضه ی پزشکی است که در  آن، ستون فقرات دچار انحنا در طرفین می شود. ستون فقرات یک فرد مبتلا به  اسکولیوز(انحراف ستون فقرات) عمومی، ممکن است به جای خط مستقیم شبیه به حرف S لاتین باشد. حدودا 2 درصد کل افراد، دارای انحراف ستون فقرات بوده که تقریبا 10 درصد از آن ها شدید می باشند.

انواع مختلف اسکولیوز(انحراف ستون فقرات) بر اساس محلی از ستون فقرات که بیشترین خمیدگی را دارد، نام گذاری می شوند. این خمیدگی ها بیشتر در نواحی سینه ای (میانه ی پشت) و ناحیه ی تقاطع بخش های سینه ای و کمری ستون فقرات، به وجود می آیند. اسکولیوز(انحراف ستون فقرات) معمولا در گردن به وجود نمی آید.

اوایل دوره ی نوجوانی، به خصوص در بین سنین 11 تا 14 سال، زمان مناسب برای معاینه ستون فقرات از نظر اسکولیوز(انحراف ستون فقرات)می باشد. در صورتی که اسکولیوز در زمان جوانی درمان نشود، می تواند در بزرگسالی پیشرفت کند؛ بنابراین در هر مرحله ای هم که باشد، تشخیص و درمان آن باعث آسودگی خاطر، قدرت عضلانی و تحرک می شود.

  • ادمین
۱۸
بهمن
۹۴


11762

پارکینسون یک بیماری پیش رونده سیستم عصبی است که می تواند بر حرکت های بدن تاثیر گذارد. این بیماری به تدریج در بدن انسان توسعه پیدا می کند و گاهی اوقات با ایجاد لرزش آشکار فقط در یک دست آغاز می گردد. اما با وجودی که لرزش یکی از شناخته شده ترین علائم پارکینسون است، این بیماری همچنین می تواند باعث سفت شدن عضلات و کندی حرکت فرد نیز بشود. در مراحل اولیه بیماری پارکینسون، حالت های احساسی صورت همچون خوشحالی و ناراحتی کاهش یافته یا از بین می رود یا دست های فرد در زمان راه رفتن حرکت نمی کند. در این حالت صحبت کردن فرد نیز ممکن است دچار اختلال شود. علائم بیماری پارکینسون با پیشرفت بیماری در گذر زمان تشدید می شود.

هر چند پارکینسون قابل درمان نیست، مصرف داروهای مناسب می تواند علائم آن را بهبود بخشد. در بعضی موارد، پزشک ممکن است به بیمار توصیه نماید از عمل جراحی برای ترمیم بعضی از نواحی مغز و بهبود علائم بیماری استفاده کند.

  • ادمین
۱۸
بهمن
۹۴


1

به عارضه پا یا زانوی ضربدری، والگوسِ بیش از حد و زانوی برون‌گرد نیز گفته می‌شود. مشخصات اصلی این عارضه نزدیک شدن مفاصل ران‌ها به یکدیگر و چرخش داخلی آن‌ها است که معمولاً هنگامی رخ می‌دهند که فرد مفاصل ران‌های خود را خم می‌کند (در حقیقت زانو از محور وسط بدن دور شده و به سمت بیرون می‌چرخد).

این وضعیت به نزدیک شدن زانو‌ها به یکدیگر در زمان پایین رفتن در حرکت اسکات یا در موقع فرود آمدن روی زمین نیز شبیه است. معمولاً هنگامی که فرد در طول ضربدری شدن پاها بر روی یک پا می‌ایستد طرف دیگر لگن او پایین می‌آید.

اغلب قوس کف پای افراد مبتلا به پا یا زانوی ضربدری افتاده و قوزک داخلی آن‌ها نیز به طور کلی از استخوان قوزک بیرونی‌شان پایین‌تر است. عموماً بزرگسالان مبتلا به پای ضربدری اصلاح نشده مستعد آسیب‌دیدگی و مشکلات مزمن زانو مانند نرم شدن غضروف و استئوآرتریت (آرتروز) هستند، که خود این مشکلات نیز باعث بروز درد و مشکلات شدیدی در راه رفتن می‌شوند.

پای ضربدری می‌تواند باعث بروز درد زانوی پاتلوفمورال، پارگی رباط متقاطع جلویی  و سندرم ایلیوتیبیال باند شود. این عارضه همچنین می‌تواند منجر به بروز سندرم اسکات زشت شود.

  • ادمین
۱۳
بهمن
۹۴


ژنوواروم یا پای پرانتزی وضعیتی است که در هنگام ایستادن و قرار گرفتن مچ پاها کنار هم زانوها با فاصله از یکدیگر قرار می گیرند. این حالت در کودکان زیر 18 ماه طبیعی است.

  • ادمین
۱۳
بهمن
۹۴


untitled

سندرم تونل کارپال (CTS) یک عارضه ی شایع در مچ و کف دست است که می تواند حرکات دست را مختل کند. این سندرم به دلیل فشار به عصب ابتدای کف دست (عصب مدیان) ایجاد می شود. به دلیل فعالیت هایی که افراد با دست های خود انجام می دهند، سندرم تونل کارپال یک عارضه ی شایع بوده که از هر 20 آمریکایی، یک نفر را گرفتار می کند. عموما برای این عارضه، جراحی روی مچ و کف دست انجام می شود. خوشبختانه برای بیشتر افراد مبتلا به سندروم تونل کارپال، درمان های فیزیوتراپی می توانند درد و بی حسی را از بین برده و عملکرد طبیعی دست، مچ و بازو را بدون نیاز به عمل جراحی، باز گردانند.

  • ادمین
۰۴
بهمن
۹۴


بی اختیار ادرار به معنای از دست دادن کنترل مثانه است. در بعضی از موارد، این مشکل باعث می‌شود که کل محتویات مثانه خارج شود یا فقط مقدار کمی (در حد چند قطره) از محتویات مثانه، خارج شود. این بیماری بسته به علت آن می‌تواند خفیف یا مزمن باشد.

بی اختیاری ادرای می‌تواند علائم بسیاری از مشکلات مختلف از سرطان گرفته تا سنگ کلیه تا بزرگ شدن پروستات باشد. این مشکل همچنین می‌توان پیامد طبیعی فرآیند پیری باشد (بی اختیاری ادرار در سالمندان)، زیرا عضلات مثانه با افزایش سن ضعیف‌تر می‌شوند. با وجود این که بی اختیاری ادراری در زنان و افراد بالای 50 سال شایع‌تر است، هر کسی می‌تواند به بی اختیاری ادرار موقتی یا مزمن دچار شود.

  • ادمین